INTEL CORPORATION 82571EB GIGABIT ETHERNET CONTROLLER LINUX DRIVER

By clicking “Post Your Answer”, you acknowledge that you have read our updated terms of service , privacy policy and cookie policy , and that your continued use of the website is subject to these policies. The cards we are using are the HPT. Would really appreciate any advice the community can give – thanks. That seems a driver problem and not hardware problem, it works in 5. I installed Ubuntu Server At the network switch side links are in up state! Please amend the file to:

Uploader: Samucage
Date Added: 26 August 2012
File Size: 47.26 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 27104
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

You are not directly subscribed to this bug’s notifications. Apologies for the inconvenience. New install of 6. You need to log in to change this bug’s status. Could you please give me a hint how to manage the bypass mode of this card?

Hi, I’m using XenServer 5. So when I force the system to load the driver, it gives no error but the device is still not found when I try to bringup the network interface. View unanswered posts View posts from last 24 hours. The Broadcom ports work fine. Now what is the problem with this hardware?

See Also  DELL AIO 942 PRINTER DRIVER DOWNLOAD

Linux Kernel Driver DataBase: CONFIG_EE: Intel(R) PRO/ PCI-Express Gigabit Ethernet support

Sign up or log in Sign up using Google. I searched on Google and also inside this forum for example here https: That is definitely misleading when you look them up.

controllrr Follow, to receive updates on this topic. Sun Jul 09, 6: I found a report of an ostensibly similar problem here: I found out that it should be the e module.

I feel your pain. I tried to install the latest stable version of Debian download yesterday: Email Required, but never shown. I’m using FREE version.

CONFIG_E1000: Intel(R) PRO/1000 Gigabit Ethernet support

Broadcom Corporation physical id: The LEDs never light and ethtool reports “Link detected: It would appear they are both using the same version.

Sign up using Facebook.

I have taken the liberty to suggest it in my proposed edit above. Unable to set eth0 as primary slave as it is not a slave. If the mainline conrroller does not fix this bug, please add the tag: Sun Jul 16, 9: What additional information should i provide?

See Also  REALTEK 811C DRIVER DOWNLOAD

Would really appreciate any advice the community can give – thanks. From a terminal window please run: I am able to make giagbit LEDs for each port on the Intel card blink with ethtool -p. Sign up using Facebook. Unable to set eth3 as primary slave as it is not a slave.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top